Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Masina Anului 2013 la nivel mondial
Masina Anului 2013 la nivel mondial
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 29 Martie 2013 11:06

Volkswagen Golf 7Joi 28 Martie 2013 a fost desemnata masina anului 2013 la nivel mondial. Castigatorul acestui an a fost noua versiune a modelului Volkswagen Golf. Titlul a fost acordat de catre un grup de jurnalisti la Salonul Auto de la New York.


    Noul Volksagen Golf ofera un look mai sportive acestui model, fiind mai lung si mai incapator decat predecesoarele sale. De asemenea aceasta masina este si mai eficienta din punct de vedere al consumului de carburant.

    Masina anului  2013 vine in mai multe variante, cu tip de motorizare pe benzina, diesel Golf TDI si variant sport Golf GTI. Unul dintre misiunile pentru care a fost conceput acest Golf in asa fel este de a intra mai usor pe piata auto America.

    Modelele hatchback sunt mult mai greu de vandut pe piata auto Americana dar mai multe companii printre care si Volkswagen vor sa schimbe in viitorul apropiat aceasta situatie prin  introducerea unei noi generatii de masini hatchback cu un design mai atractiv, performante ridicate, consum efficient de combustibili si diverse niveluri de echipare.

    Golful care a castigat masina anului 2013 face parte din a 7-a generatie a modelului Volkswagen Golf si deja poate fi gasit la reprezentantele din Europa. Pe piata americane de altfel va fi introdus doar inainte de jumatatea anului viitor.

    Volkswagen Golf 7 poate fi gasit de la pretul de pornire de 18.095 euro, cu diferite variante care pot depasi pretul de 20.000 euro si pot ajunge chiar si la 30.000 pentru variantele premium.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.