Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Masina Ford cu consumul record de 4 litri la suta de kilometri.
Masina Ford cu consumul record de 4 litri la suta de kilometri.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 10 Februarie 2012 12:10

Ford B-MAXUltimele informatii a celor de la Ford confirma ca aceastia vor produce un automobil B-Max cu un motor TDI de 1.6 litri ce va avea un consum de doar 4 litri la suta de kilometri, fiind cel mai mic consum din aceasta clasa de automobile.


    Nu doar consumul acestui automobil va fi redus ci si nivelul emisiilor de noxe care va fi cel mai mic din clasa aceasta 104 grame de CO2 pe kilometru. Celelalte modele competitoare din aceasta clasa sun Opel Meriva, Citroen C3 Picasson si Renault Modus, toate aceastea cu un nivel de emisii de noxe intre 109 si 119 grame CO2 pe kilometru.

    Varianta Ford B-Max cu motorizare cu 3 cilindri EcoBoost de un litru va avea un consum de 4.9 litri la 100 km si emisii de noxe de 114 grame CO2 la 100 de kilometri. Anul acesta se vor produce aproximativ 60.000 unitati Ford B-max la uzina din Craiova, avand ca target productia a aproximativ 150.000 unitati pe anul viitor.

    Principalul punct de atractie al companiei Ford la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a acetui an va fi modelul B-MAX, locatie in care va fi prezent si presedintele si CEO Ford, Alan Mulally. Ford a anuntat inca de anul trecut ca au in plan constructia unui model compact numit B-MAX la uzina de la Craiova. Acel automobil cu motor de 1.6 a ajuns sa fie automobilul cu cel mai mic consum din clasa lui.

    Modelul Ford B-MAX este un automobil inovator din clasa automobilelor mici. Acest model are o caroserie fara stalpul centra si dispune de usi glisante. Deschiderea automobilului este de 1.5 metri, mult mai mare decat orice alt automobil din aceast clasa si permite accesul usor.

    Conform reprezentantilor Ford, mai mult de jumatate din valoarea unui autoturism Ford B-MAX va fi constituita din parti fabricate in Romania. Modelul Ford B-MAX va fi prezentat luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva si va intra pe piata Europeana in lunile urmatoare.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.