Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Masinile preferate de romani in 2012
Masinile preferate de romani in 2012
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 29 Martie 2012 10:20

Cele mai cautate masini 2012Recent a fost facuta o analiza de catre pagina autovit.ro pentru a analiza preferintelor romanilor in automobile in perioada ianuarie martie 2012. Printre marcile cele mai des cautate si cumparate de romani in aceasta perioada se gasesc Volkswagen, BMW si Audi.


Cele mai cautate marci in 2012 pana in prezent:

    Cele mai cautate modele in perioada ianuarie-martie sunt: Volkswagen, BMW, Audi, Opel, Mercedes-Benz, Ford, Dacia, Skoda, Renault si Peugeot.

Cele mai cautate modele in 2012 pana in prezent:

    In cazul celor mai cautate modele de automobile avem astfel: Volkswagen Golf, Audi A4, Volkswagen Passat, Opel Astra, Audi A6, Skoda Octavia, Ford Focus, Dacia Logan, BMW Seria 3 si Opel Corsa.

    Cele trei mari marci germane au fost si anul acesta in topul celor mai cautatate automobile rulate. In perioada analizata, marca Volkswagen a inregistrat peste 20% din totalul cautarilor pe autovit.ro urmata de BMW cu 18% si Audi cu 15%.

    In functie de modelele cautate, cel mai mare succes dinter automobilele germane l-a avut modelul Volkswagen Golf cu 7% din total urmat de Audi A4 cu 6.5% si Volkswagen Passat cu 6%. Automobilul de origine autohtona, Dacia Logan ocupa locul 8 in topul celor mai bine vandute automobile in perioada analizata in timp ce marca Dacia ocupa locul 7.

    Pe ultimele locuri ale acestui top in functie de marci se afla francezii de la Renault si Peugeot cu 5% si respectiv 4% din totalul cautarilor in aceasta perioada. Cele mai rar cautate modele din top sunt Dacia Logan, BMW Seria 3 si Opel Corsa.

    Directorul General Autovit.ro a afirmat urmatoarele: Romanul aflat in cautarea unui automobil second-hand apreciaza in primul rand tehnologia, confortul si, nu in ultimul rand, statusul social oferit de marcile consacrate la nivel european.

    Printre cele mai putin cautate automobile sunt cele japoneze, in ciuda faptului ca sunt renumite la nivel modial pentur fiabilitate. Cele mai cautate automobile japoneze in aceasta perioada sunt cele din marca Toyota care a inregistrat 3% urmat de Mitsubishi cu 2.7% si Nissan cu 2.6%. In functie de Modele de automobile japoneze cele mai des cautate au fost Mitsubishi Pajero, Toyota Land Cruiser si Toyota RAV-4.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.