Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Masinile electrice Renault vin cu abonament pentru baterie.
Masinile electrice Renault vin cu abonament pentru baterie.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 19 Aprilie 2011 10:46
Automobile electrice Renault Cei care vor cumpara automobile electrice Renault vor fi nevoiti sa plateasca lunar un abonament pentru inchirierea bateriei, conform reprezentantilor Importatorilor din Romania.

Clinetii pot achizitiona bateria, dar aceasta poate ajunge pana la pretul de 10.000 de euro.

De asemenea, in cazul in care se opteaza pentru achizitionarea bateriei, cumparatorul va fi nevoi sa plateasca si pentru intretinerea ei. Costul abonamentului pentru inchiriere a bateriei va fi in Franta de 79 de euro pentru modelul Fluence, 72 de euro pentru modelul Kangoo si 45 pentru modelul Twizy.

Reprezentantii Companiei Renault au declarat urmatoarele: "Renault separa proprietatea vehiculului de cea asupra bateriei, pentru a garanta o functionare optima a celei din urma pe durata ciclului de viata a vehiculului. Prin acest serviciu, Renault garanteaza o baterie permanent functionala pe toata durata contractului de inchiriere".

Alimentarea cu electricitate va putea fi efectuata in statiile Quickdrop, la bornele de incarcare rapida sau sistemele Wall Box, sau chiar o priza domestica, dar aceasta nu este recomandata de catre specialistii de la Renault.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.