Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Master Planul pe Transporturi
Master Planul pe Transporturi
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 04 Noiembrie 2013 10:28

Autostrazi RomaniaDan Sova, Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura a afirmat recent la o conferinta de presa la Sibiu ca sarcina sa nu este Master Planul pe Transporturi si ca traseul autostrazilor este stabilit de altcineva, el fiind doar “asfaltangiu”.


Ministrul Dan Sova a afirmat aceste lucruri in conferinta de presa ca si raspuns la acuzatiile politicienilor din Transilvania care il acuza pentru lipsa autostrazilor in centrul Transilvaniei.

Acesta a afirmat urmatoarele: "Nu ma ocup eu de Master Plan, e la Ministerul Transporturilor, are rutier, naval, aerian si CFR. La mine nu este decat rutierul si una e sa construiesti autostrazi si alta sa faci politica in transporturi. Master Planul la nivel national, care include toate tipurile de transporturi, tine de politica de transporturi si se afla la Ministerul Transporturilor, nu a fost niciodata in subordinea sau in coordonarea mea".

Acesta a adaugat urmatoarele: "Daca-mi permiteti o gluma, sunt doar asfaltangiu, nu stabilesc si pe unde trece autostrada, deci altii au stabilit pe unde trece autostrada. E vorba de Coridorul IV pe care il stabileste Comisia Europeana, iar pentru Autostrada Transilvania am facut tot ce am putut si veti vedea ca in perioada urmatoare facem si mai mult, in sensul ca am bagat pe fonduri europene acest coridor Sebes-Turda, care sa lege Clujul de Coridorul IV".

Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura a afirmat ca i se pare comic sa fie acuzat tocmai de politicientii din Transilvania fiindca recent: “toti banii care se dau astazi pe autostrazi sunt numai in Transilvania”. Acesta a continuat astfel: “Mie mi se pare comica treaba aceasta. Daca prin politicienii din Transilvania va refereati la domnul Boc, mi se pare putin hilar pentru ca, daca ma uit pe harta, toate investitiile in autostrazi se fac numai in Transilvania. Toti banii care se dau astazi pe autostrazi sunt numai in Transilvania. Daca ar fi venit critica asta de la parlamentari din Moldova sau din Tara Romaneasca cred ca putea sa fie justificata. Dar sa vina din Transilvania, unde se baga toti banii, mi se pare chiar caraghios”.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.