Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Negocierile de la Dacia se pot finaliza
Negocierile de la Dacia se pot finaliza
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 29 Aprilie 2014 12:16

dacia-mioveni-protestLa uzina Dacia de la Mioveni inca sunt in curs negocierile dintre conducererea Automobile Dacia si sindicate. Constantin Stroe, vicepresedintele CA de la Dacia a afirmat ca s-a agreat o crestere rezonabila a salariilor, ceea ce ar putea duce la incheierea negocierilor in aceasta saptamana.

 

"Am tot respectul pentru angajatii Dacia. Cred in intelepciunea si in terminarea acestei negocieri prelungite, probabil chiar in cursul acestei saptamani, daca nu cealalta" a afirmat Constantin Stroe ca raspuns la o intrebare privind amenintarile cu care se confrunta productia de automobile din tara.

Conform reprezentantului Dacia, operatorii comapaniei au incasat anul trecut un salar mediu brut de 4.428 lei in timp ce nivelul consemnat de economia nationala era de 2.224 de lei. Salarul mediu brut pe ramura de profil a fost de 2.682 lei.

Constantin Stroe a mai afirmat urmatoarele in cadrului unui interviu dat celor de la Mediafax: "Pai domnule cand ai asa un ecart, trebuie sa fii intelept. Sigur, in spatele acestor negocieri sunt si alte, ma rog, tactici, cum vreti s-o luati. Cred ca vor accepta un program si au acceptat o crestere rezonabila, tinand seama si de inflatia de anul trecut".


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.