Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Nissan dezvaluie noua serie de utilitare NV200
Nissan dezvaluie noua serie de utilitare NV200
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 28 Iulie 2009 09:33
nissan_nv200_004Nissan a dezvaluit noile autoutilitare NV200, o gama noua din categoria de 2000 de kilograme. Prezentate sub forma de prototipuri la expozitia de camioane de la Hanovra de anul trecut, noile utilitare vor fi lansate oficial in luna septembrie, iar primele modele vor ajunge pe piata europeana in octombrie.

Seria Nissan NV200 o va inlocui pe mai vechea Kubistar, o versiune modificata a lui Renaul Kangoo, concurentii sai pe piata fiind modele precum olkswagen Caddy sau Ford Connect.

Noile NV200 vor reprezenta un pas important pentru constructorul japonez, care va incerca sa se repozitioneze pe piata europeana cu un nou design, chiar daca ofera motorizari specifice seriei Renault Kangoo, promitand de altfel si un maximum de performante in ceea ce priveste capacitatea si distributia spatiului util.

De asemenea, cei de la Nissan isi vor indrepta atentia si pe segmentul autoutilitarelor din clasa L precum Fiat Scudo, tinta companiei fiind atingerea unui loc intai pe piata de profil pana in 2013. 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.