Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noi negocieri intre Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Noi negocieri intre Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 15 Ianuarie 2015 14:08

Negocieri Sindicatul Autoturisme DaciaIn data de 12 Ianuarie 2015 Sindicatul Autoturisme Dacia (SAD) a declansat conflictul la ITM Arges in urma refuzului de a accepta propunerile facute de conducerea companiei, conform unui anunt din partea constructorului roman de automobile.

 

"Pe parcursul ultimelor doua luni, administratia si-a aratat permanent deschiderea pentru dialog social si pentru o negociere amiabila, in interesul angajatilor si al societatii. De aceea, administratia a facut deja trei oferte in cadrul negocierilor. In plus, administratia a raspuns cererilor SAD si cu o oferta pe un an, desi este convinsa ca incheierea unui contract pe doi ani ar permite garantarea unor volume de fabricatie la un nivel ridicat pe termen mediu. SAD a fost inflexibil si nu a fost dispus sa cedeze pe niciuna dintre cererile sale", astfel a fost afirmat in anuntul Dacia.

La sedinta de negociere de joi conducerea companiei a propus o majorare a salariilor de 90 lei pentru operatori si functionari si o majorare de 45 de lei pentru TESA/primul nivel de management incepand cu luna Ianuarie, urmata de cresteri cu 2% respectiv 2.5% pentru TESA/middle management din luna Aprilie.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.