Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noi nuante pentru masinile Dacia de anul viitor.
Noi nuante pentru masinile Dacia de anul viitor.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 15 Septembrie 2011 11:49

Culori noi, Dacia.Conform directorului de marketing al Grupului Renault, Stephen Norman, planurile pentru implementarea de anul viitor a unor noi culori mai vii pentru automobilele Dacia au inceput. Acesta explica importanta acestor noi culori asupra operatiunilor comerciale.


    Reprezentantul Renault de la Salonul Auto de la Frankfurt a declarat urmatoarele: "Vrem sa introducem noi culori pentru modele Dacia, iar primele unitati cu noile infatisari am putea sa le vedem in preajma salonului auto de la Paris (29 septembrie-14 octombrie 2012). Intra in discutie toate culorile care lipsesc in prezent automobilelor Dacia, luam in calcul culorile vii" si ca "Introducerea de noi culori este un pas foarte important, intrucat preferintele in acesta materie difera de la o tara la alta. De exemplu, daca in Germania sunt foarte apreciate masinile galbene, in Spania este foarte greu sa vinzi aceasta culoare".

    Cat despre scaderea numarului de vanzari ale grupului Dacia Renault, oficialii au explicat ca aceasta s-a petrecut datorita cresterii concurentei pe acest segment de piata. Stephen Norman a afirmat ca : "Sunt multi constructori care au lansat pe piata europeana masini care sunt vandute cu discounturi foarte importante, in contextul crizei economice, ceea ce a facut ca Dacia sa se trezeasca in fata unor mari competitori. Facem tot ce putem pentru a creste pe piata europeana, insa de diminuarea preturilor nu se pune problema. Daca reducem pretul masinilor Dacia, automat diminuam valoarea brandului".

    La nivel global, Dacia a inregistrat o scadere de 2.9% a vanzarilor auto, la 176.852 unitati autoturisme si vehicule usoare in primul semestru al acestui an.

    Cat despre introducerea modelului Dacia Duster pe piata engleza, reprezentantii au spus ca ne putem astepta la vanzari efective in 2013, dar comenzile vor incepe de anul viitor. De asemenea, a fost anuntata intentia de producere a automobilelor electrice, dar nu in viitorul apropiat.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.