Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noi schimbari la Codul Rutier.
Noi schimbari la Codul Rutier.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 13 Iunie 2013 11:08

Examen AutoUn nou ordin a fost publicat marti in Monitorul Oficial care cuprindea diferite modificari la Codul Rutier. Una dintre aceste modificari atesta ca viitorii studenti ai scolilor de soferi vor fi nevoiti sa sustina examenul teoretic in ziua in care se vor inscrie pentru examenul auto.

 

Schimbarile Codului Rutier:

    O alta schimbare care s-ar putea sa intre in vigoare odata cu cea precedenta are in vedere inscrierea la examen. Schimbarea sustine ca soferii nu vor mai fi obligati sa se prezinte personal la Directia Inmatriculari Permise pentru a depune dosarul pentru examen.

    Conform documentului citat, „solicitarea si datele necesare inregistrarii in aplicatia informatica de examinare se pot transmite si de catre scolile de conducatori auto in care acestia au urmat cursurile de pregatire teoretica si practica, prin utilizarea unei aplicatii informatice puse la dispozitie gratuit de catre Directia de Inmatriculari Permise. Candidatii vor sustine proba teoretica in aceeasi zi in care sunt inregistrati in aplicatia informatica de examinare. In caz contrar, inregistrarea isi pierde valabilitatea“.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.