Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noiembrie: 270 noi kilometri de autostrada vor fi scosi la licitatie
Noiembrie: 270 noi kilometri de autostrada vor fi scosi la licitatie
Scris de Gabriel C   
Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010 10:51
autostrada-noi-tronsoanePotrivit Ministrului Transporturilor si Infrastructurii, doamna Anca Boagiu, la sfarsitul acestei luni vor fi scosi la licitatie 270 de kilometri de autostrada finantati prin Programul Operational de Transport (POS-T).

Portiunile de autostrada licitate fac parte din coridorul IV Paneuropean, tronsoanele Nadlac-Arad, Timisoara-Lugoj, Lugoj-Deva respectiv Orastie-Sibiu. Intentia de a scoate la licitatie aceste tronsoane a fost facuta publica inca din luna septembrie, in urma unei declaratii a secretarului de stat din MInisterul Transporturilor si Infrastructurii, Eusebiu Pistru.
Vrem ca, n februarie-martie 2011, contractele s? fie semnate. Trei din aceste obiective vor fi finan?ate prin POS-T 2007-2013, n timp ce tronsonul Timi?oara-Lugoj va fi nceput tot prin POS-T 2007-2013, dar va fi terminat prin programul POS-T 2014-2020", a declarat Ministrul Anca Boagiu cu aceasta ocazie.

La inceputul lunii iulie, fostul ministru MTI, radu Berceanu, declara ca in functie de felul in care avanseaza lucrurile pana spre sfarsitul anului, vor fi scoase la licitatie toate tronsoanele de pe Coridorul IV Paneuropean.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.