Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noua generatie Logan va fi prezentata in 2012 la Paris.
Noua generatie Logan va fi prezentata in 2012 la Paris.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 19 Septembrie 2011 10:22

Noul model Dacia LoganIn toamna anului viitor, la Salonul Auto de la Paris, Dacia isi va prezenta noul model al celui mai vandut tip de vehicul al Grupului, Dacia Logan. Laurens van den Acker, designer sef la Renault, noul Logan va avea un aspect modern, care inspira putere.


    Reprezentantii francezi de la Renault afirma ca noul model Dacia Logan va avea un aspect mai german, mai nordit, asemanatoare automobilelor Volkswagen, dar pastrand preturile avantajoase ale legendarului Dacia Logan. Designerul sef de la Renault a afirmat urmatoarele: Vom pastra atuurile marcii: pretul acceptabil, robustetea masinilor, spatiul, iar ideea principala pentru noi este ca Logan trebuie sa mentina aceste valori dar sa-i aiba o perceptie de calitate si imagine de masina mai moderna, mai sofisticata..

    Decizia de a lansa un nou model, imbunatatit al Daciei Logan a venit odata cu realizarea ca modelul actual a imbatranit, dupa standardele occidentale. In ciuda ocazionalelor cosmetizari, Loganul si-a pastrat imaginea originala in cea mai mare parte. Schitele pentru noul Logan au aparut inca din 2004, dar au fost lasate in urma putin fiindca, in mod ciuda criza economica ajuta vanzarile Dacia.

    Laurens van den Acker a afirmat urmatoarele despre stilul automobilelor din Grupul Dacia Renault: "Renault senzual, Dacia robusta, Renault mai emotional, Dacia mai rationala. Astfel putem obtine o complementaritate placuta, cu doua marci care nu se canibalizeaza, ci atrag noi clienti. Primul Logan a fost desenat foarte utilitarist. A fost o masina onesta, dar uneori onest poate insemna banal. Si Volkswagen e onest, dar e vorba de un alt tip de calitate". Astfel, Dacia Logan 2 va avea un aspect mai nordic, situat undeva intre Renault Fluence, Skoda Octavia, VW Passat sau Ford Focus. Pretul standard al acestui automobil este de asteptat sa fie undevain jur de 13.000 de euro pentru varianta 1.6 cu 110 CP si 15.000 euro pentru varianta dCi 85.

    Analistul auto Daniel Costea a afirmat ca : "Va fi cu siguranta o berlina, o masina de familie construita pe o platforma noua, tot la fel de spatioasa, insa ceva mai bine ingrijita si ma refer aici in principal la liniile caroseriei si tot ce inseamna interior".

    Mai multe informatii depsre noul model Dacia Logan vor fi disponibile cu cat ne vom apropia de lansare automobilului anul viitor.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.