Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noua Hyundai iLoad cea mai ieftină camionetă de pe piaţă

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Noua Hyundai iLoad cea mai ieftină camionetă de pe piaţă
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 16 Ianuarie 2009 11:54
h1_iload_v6Noua camionetă Hyundai iLoad Comfort a fost recent lansată pe piaţă. Mai mult, noul model promite să  distrugă concurenţa fiind prezentat ca un produs cu un preţ scăzut cu dotări standard însă peste media  celorlalte vehicule concurente.

iLoad Comfort are o capacitate de încărcare de 1000 kg într-un spaţiu de 4,3m³, tracţiune pe spate, două  uşi laterale glisante, două uşi pentru încărcare din spate şi are la bază modelul mai vechi de transport  persoane, i800. Punctul de atracţie al iLoad îl reprezintă însă nu atât dotările cât preţul, care porneşte  de la aproximativ 16.000 de Euro (fără taxe) şi care face din această camionetă una dintre cele mai  ieftine de pe piaţă. De asemenea, iLoad vine cu o garanţie de
gabriel caesar: 160.000 km, pe o durată de 5 ani de la data  cumpărării.

Pentru a limita costurile de producţie, oferta de motorizări se restrânge considerabil, iLoad fiind  fabricată într-o singură variantă, cu un motor diesel de 114 cai putere şi 343nm. Cu toate acestea, preţul  de pornire include două airbaguri, ferestre şi oglinzi acţionate electric, ABS şi instalaţie audio cu CD.  Opţional, se pot achiziţiona Smartnav şi program de reglare electronică a stabilităţii, la un preţ de  aproximativ 1200 Euro.

Pentru cei dintre voi care vor să scadă şi mai mult din preţul de producţie, iLoad poate fi cumpărată în  opţiunea Classic, mai ieftină cu 670 de euro dar fără airbagul pentru pasager şi oglinzile electrice.

Imagini Hyundai iLoad :

iload-exterior iload-exterior1 iload-exterior3 iload-interior iload-interior3 iload-interior2 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.