Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noul BMW construit din fibra de carbon.
Noul BMW construit din fibra de carbon.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 28 Iunie 2011 10:41

BMW M3 CRTProducatorul german de automobile BMW a anuntat marti ca vor incepe constructia modeului BMW M3 CRT, model asemanator BMW M3 Sedan, dar construit cu componente din fibra de carbon, conform BMW Group Romania.


    Modelul M3 Carbon Racing Techonology va beneficia de sistemele de transmisie si tehnologia sasiului clasei M, impreuna cu folosirea celor mai usoare materiele de constructie disponibile. Noul model BMW va fi o premiera mondiala in industria auto, fiindca va fi primul model construit printr-un nou proces de productie din componente din Plascic Ranforsat cu fibra de carbon. Acest nou proces va permite productia la scara larga a automobilelor sport de performanta.

    M3 CRT va fi dotat cu un motor V8 cu putere maxima de 450 CP, viteza limitata la 290 km/h si o accelerare de la 0 la 100 km/h in doar 4.4 secunde. Transmisia folosita la acest model va fi de tipul M cu dublu ambreiaj, sistem audio High End, control de distanta pentru parcare cu senzori si sistem de alarma.

    Doar 67 unitati vor fi construite din aceasta serie limitata, fiind disponibila intr-o singura culoare, Frozen Polar Silver metalizat.

    Constructorul german a anunutat ca vor intra in productie din anul 2013 si modelele BMW i3 si I8.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.