Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noul Master a fost lansat in Romania
Noul Master a fost lansat in Romania
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 08 Iulie 2010 14:54
renault masterDupa ce in urma cu doua luni grupul Renault a lansat si pe piata romaneasca noile modele Trafic si Kangoo Express Maxi, luna aceasta constructorul francez a anuntat o noua lansare: este vorba despre noul model Master, pentru care deja se pot face precomenzi. Versiunea SasiunCabina Simpla de 2,3 dCi 125 c va avea un pret de 20.336 Euro cu Tva, acesta fiind si pretul de baza al seriei Master.

Motorul respecta normele de poluare Euro 5 si ofera trei nivele diferite de putere. Fata de versiunile precedente inginerii Renault au lucrat si la reducerea consumului, reusind sa il scada pentru acest model cu 1l/100 km. Au fost reduse de asemenea si costurile de intretinere, mai mici acum cu 27%. Construit special la uzina SOVAB din Batilly Franta pentru a satisface toate nevoile posesorilor de vehicule utilitare, noul Master propune o cutie de viteze mecanica in 6 trepte, instalatie de clima cu comenzi usor de utilizat, un volum util de pana la 22 m cubi, izolare termica si fonica a cabinei sistem de navigatie Carminat TomTom cu IQ Routes.

Stabilitatea si siguranta atat a pasagerilor cat si a marfurilor transportate este asigurata de un tren de rulare pseudo Mac Pherson cu bara anti-ruliu, de ABS-ul cu repartitor de franare si MSR, ESC adaptiv si echipamente pentru protectia bunurilor incarcate si depozitate pe durata transportului.
 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.