Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noul model BMW 328 Hommage.
Noul model BMW 328 Hommage.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 30 Mai 2011 11:04

328_HommageModelul sport BMW 328 a anilor ’30 a primit un omagiu, prin recreerea conceptului de catre cei de la BMW. Noul BMW 328 Hommage va transpune caracterul vechiului automobil in era concemporana  prin utilizarea tehnologiei actuale.


    Karl Baumer, directorul executiv de la BMW Group Classic a spus urmatoarele despre conceptul automoblului BMW 328 Hommage: "Prin intermediul BMW 328 Hommage dorim sa aducem un omagiu pasiunii si inventivitatii celor care au creat BMW 328".

    328 Hommage va fi un automobil sport cu doua locuri si va avea o greutate maxima de 780 kg, avand multe componente din plastic, aliaj usor si fibra de carbon. Fibra de carbon este mai usoara decat aluminiu, mult mai stabila dar si mai costisitoare. Noile materiale folosite pentru a construi BMW 328 Hommage demonstreaza functionalitatea constructiei usoare intr-un mod foarte vizibil.

    Detaliile interioare ale modelului 328 Hommage vor face referire la succesul in lumea curselor a modelului dupa care a fost inspirata. Toate modelele Hommage vor fi disponibile cu centuri de siguranta cu patru puncte de prindere, scaune ergonomice si un sistem de oprire a electronicelor din automobil siguat intre scaune.  Toate detaliile automobilelor sunt atent create pentru a oferi confort, siguranta si sa pastreze feelingul clasic al automobilului.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.