Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noul model Peugeot 508.
Noul model Peugeot 508.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 08 Aprilie 2011 12:06
Peugeot 508 Modelul Peugeot 508 a fost lansat anul trecut la Salonul Auto din Paris si reprezinta noul stil al producatorului francez dedicat segmentului mare. Gama 508 este comercializata cu doua versiuni ale caroseriei, berlina si SW.

Printre noile aditii la modelul Peugeot 508 fata de modelele predecesoare putem preciza un noul head-up display care ofera informatii importante in timpul condusului pe un ecran retractibil situat in aria de vizibilitate optima a soferului. Un alt aspect nou al modelului 508 sunt farurile adaptabile (Smart Beam) care ofera vizibilitate optima si creste nivelul de siguranta in timpul condusului pe timp de noapte. Acest sistem nou functioneaza cu ajutorului unei camere care analizeaza in continuu conditiile de rulare si schimba automat intre faza lunga si faza scurta.

Noua tehnologie E-HDI este posibil cea mai importanta imbunatatire adusa automobilelor Peugeot. Modelul Peugeot 508 este echipat cu un sistem Start&Stop si este dotat cu un motor de 1.6 Hdi FAP care ofera un consum mixt de 4.4 l/100 km. Deasemena emisiile de dioxid de carbon au fost reduse cu 33% la 115g.

Modelul Peugeot 508 a fost atent creat pentru a oferi confort maxim pentru pasageri si plasare optima a echipamentelor. Locurile din fata sunt echipate cu un sistem de reglare a lungimii sezutului, functii de incalzire si masaj. Sistemul de sunet al automobiului este corelat cu zece difuzoare situate astfel incat sa ofere o distributie perfecta a sunetului in babitaclu.

Peugeot 508 beneficiaza de un sistem de acces si pornire hands-free si porneste la o simpla apasare a butonului Start&Stop si se inchide pritnr-o simpla atingere a manerului portierei.

Modelul Peugeot 508 berlina este disponibil in Romania la pretul mediu de 21.800 euro, iar Peugeot 508 SW este comercializat la un pret situat intre 20.821 euro si 35,46 euro, cu tva inclus.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.