Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noul Salon Auto de la Bucuresti.
Noul Salon Auto de la Bucuresti.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 31 Ianuarie 2012 12:04

Salonul International Auto Moto BucurestiIncepand cu anul acesta capitala Romaniei va avea parte de un nou Salon Auto. SIAMB sau Salonul International Auto-Moto Bucuresti va fi prezentat in premiera intre 4 si 8 aprilie 2012 in Piata Constitutiei.


    Suprafata totala de care va beneficia Salonul International Auto-Moto Bucuresti va di fe 4.000 petri patrati. La prima editie a acestui Salon Auto sunt asteptati sa se prezinte in jur de 50.000 de vizitatori pe parcursul celor 5 zile. Salonul Internatioanl Auto-Moto Bucuresti va fi deschis zilnic intre orele 10:00 si 20:00.

    Spatiul in care se va desfasura Salonul International Auto Moto Bucuresti va fi impartit in opt corturi diferite, zone in care vor fi expuse automoible de o parte si de cealalta a unui culoar median. Acest Salon Auto va aduce impreuna producatori, importatori, distribuitori de automobile, componente auto, accesorii, piese de schimb, reprezentantii servicii lor de tuning, inchirieri auto si asiguratori auto.

    Planurile si aprobarile necesare pentru Salonul International Auto-Moto Bucuresti au fost deja obtinute. La fel poate fi spus si despre parteneriatul Primariei Munincipiului Bucuresti. Peste un milion de euro vor fi cheltuiti pentru publicitatea necesara Salonului Auto.   

    Presedintele fondator SIAMB, Mike Costache a declarat astfel: “Credem ca acest eveniment poate sa marcheze, odata cu venirea primaverii, si “dezghetarea” pietei auto, repornirea motoarelor de care are nevoie economia romaneasca”.

    Salonul Auto International de la Bucuresti este organizat de K-Fest Solution, companie ce face parte din K Group, o firma ce a inregistrat o Cifra de Afaceri de 3 milioane euro anul trecut.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.