Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Noutatile prezentate la Salonul Auto din Piata Constitutiei
Noutatile prezentate la Salonul Auto din Piata Constitutiei
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 03 Aprilie 2013 11:52

salon-auto-piata-constitutieiSalonul Auto din Piata Constitutiei si-a deshis azi portile astazi in data de 3 Aprilie. La acest eveniment peste 20 de marci auto isi vor prezenta cele mai noi automobile. Printre cele mai noi automobile prezentate vom gasi si Chevrolet Camaro Cabrio si Citroen DS3 Cabrio.


Urmatoarele marci vor fi prezente la Salonul Auto din Piata Constitutiei: Alfa Romeo, Abarth, Chevrolet, Citroen, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Isuzu, Jaguar, Kia, Lancia, Mazda, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Range Rover, Suzuki si Volvo.

La acest eveniment nu vor fi prezentate doar automobile ci si noi modele de motociclete si scutere de la marci recunoscute pe plan international cum ar fi: Aprilia, Ducati, Honda, BMW, Kawasaki, Triumph sau Husqvarna.

Opel va prezenta la aceste eveniment doua modele noi, SUV-ul Opel Mokka si modelul mini ADAM. Acesta din urma va fi disponibil in 3 variante de echipare ADAM JAM, model funky, ADAM GLAM, model chic si ADAM SLAM, model sport.

Motoboom va prezenta anul acesta la Salonul Auto din Piata constitutiei urmatoarele modele:

    Aprilia: RSV4 APRC Factory ABS;
    Kawasaki: Z1000 SE, Z800 ABS, ZX636 Ninja ABS, ZX300R Ninja;
    Triumph: Trophy SE ABS, Explorer XC ABS, Street Triple 675 R ABS, Rocket RIII Roadster.

Motor Side a adus anul acesta la evenimentul din Piata Constitutiei atv-uri si side-by-side-uri din marcile ArcticCat si va expune noul model Polaris Scrambler XP 850 H.O. cu motorizare de 850 cm, 77 CP, servodirectie si amortizoare FOX.

Pe baza votului vizitatorilor de la Salonul Auto Moto Bucuresti, in noapte de vineri spre sambata va fi desemnat titlul de Best Car of Show automobilele din categoriile: sport, luxury, old timer, tunate si altele.

Noaptea de sambata spre duminica va fi noaptea alta a comunitatilor auto si moto, moment in care se vor desfasura concerte cu muzica folk fara amplificatoare auto si va fi organizat si un foc de tabara. In zilele de sambata si duminica pe Bulevardul Liberatatii va avea loc un eveniment cu demonstratii de cascadorie moto.

In zilele de 6 si 7 Aprilie se va organiza si un circuit de karting pe bulevardul din fata Palatului Parlamentului.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.