Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Opel Ampera ,prezentat in Romania.
Opel Ampera ,prezentat in Romania.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 21 Septembrie 2011 10:09

Opel AmperaDoua masini electrice Opel Ampera au fost aduse pentru prezentare in Romania si va fi vandut doar din a doua jumatate a anului viitor de la un pret de 42.900 euro cu TVA. Reprezentantii Opel sprea ca anul viitor sa fie vandute in jur de 10.000 masini electrice Opel Ampera.


    Opel Ampera va fi propulsat de sistemul electriv Voltec care include o baterie litiu-ion de 16 kWh, un motor electric de tractiune de 150 CP , un motor electric de 72 CP folosit ca generator de energie in modul de autonomie extinsa si mai foloseste deasemenea si un motor pe benzina de 86 CP.

    Rolul principal al motorului generator folosit in Opel Ampera este de a genera energie electrica atunci cand este activat motorul pe benzina cu autonomie extinsa. Motorul mecanic de 1.4 litri este folosit pentru a creat energie care va fi convertita in energie electrica de catre generator atunci cand bateria principala a automobilului este la nivel minim.

    Opel Ampera poate circula cu viteza intre 40km/h si 80km/h cu o autonomie de 500 km cu motorul electric impreuna cu motorul pe benzina care mareste autonomia vehiculului. Bateria vine cu o garantie de 8ani/160.000 km in Germania si Marea Britanie.

    Acest autovehicul va fi dotat cu 5 usi, scaune complet rabatabile si un portbagaj cu capacitate de 310 litri. Opel Ampera va avea 4.49 metri in lungime, 1.732 kg greutate si va atinge o viteza maxima de 161 km/h cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 9 secunde.

    Opel Ampera va veni echipat cu un cablu de incarcare de 6 metri cu spatiu special in portbagaj si va utiliza o priza standard de 230 V/16 A. Bateria poate fi complet incarcata in mai putin de 4 ore.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.