Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Parcarea de la Univesrsitate, un success din start.

Sondaj de opinie

Cel mai bun constructor?
 Parcarea de la Univesrsitate, un success din start.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 07 Februarie 2013 11:53

Parcarea de la UniversitateDe la deschiderea acesteia, parcarea de la Universitate a fost ocupata in proportie de 60%. Dintre acestia 4% sunt utilizatori cu abonament, astfel afirma reprezentantul grupului Interparking Mihail Antol.


    Reprezentantul Interparking a declarat ca: "Procentul de ocupare a locurilor de parcare de care dispunem este de 60, aceasta fiind o medie a primelor luni de functionare". Mihail Antol a precizat ca in luna Decembrie 2012 gradul de ocupare al parcarii de la Universitate a fost de aproape 100%.

    In perioada Decembrie 2012 au fost organizate diverse evenimente dintre care cel mai mare a fost Targul de Craciun, astfel explicandu-se gradul mare de ocupare al parcarii. Imediat dupa deschiderea parcarii, timp de doua saptamani parcarea a fost gratuita, urmand ca primele doua ore de parcare sa fie gratuite in luna urmatoare.

    Mihail Antol a afirmat ca orele de varf ale parcarii de la Universitate sunt intre orele 09:00 si 15:00 in timpul zilelor lucratoare. Cel mai mare numar de masini s-a inregistrat de vineri seara si pe parcursul zilei de sambata. Reprezentantul Interparking a afirmat ca 4% dintre cei ce folosesc parcarea detin abonament.

Tarifele parcarii de la Universitate:

    Intre orele 20:00 06:00 1 Ron/ora;
    Intre orele 06:00 20:00 2,5 Ron/ora;
    Tariful pe weekend 1 Ron/ora;

Tarif abonamente:
   
    Abonati 24 h autoturism 499 Ron/luna;
    Abonati 24 h motocicleta 199 Ron/luna;
    Abonati 10 h flexibil pe zi 349 Ron/luna;
    Abonati 10 h flexibil noapte 149 Ron/luna.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.