Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Pasajul Basarab gata de inaugurare.
Pasajul Basarab gata de inaugurare.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 31 Mai 2011 10:13

pasajul_basarab_68885300    In urma testelor de ieri, primarul general al capitalei, Sorin Oprescu a declarat ca se va monta pe pod o placuta ce va scrie :,, Inceput de Basescu, terminat de Oprescu. Odata cu inaungurarea podului, tramvaiul nu va opri in statia podului.


    Fiindca lifturile ce ar trebui sa urce calatorii pe peronl tramvaiului care opreste in statia podului Basarab nu sunt functionale, tramvaiul va sari peste aceasta statie pentru moment.

    Sorin Oprescu, primarul general al Bucurestiului a declarat urmatoarele : Dup? ce se vor termina aceste probe, i vom da drumul. Nu am o estimare exact? a acestui moment, este o chestiune de ore ?i de zile. Trebuie s? vedem rezultatele testelor, apoi s?-?i dea acordul proiectantul ?i constructorul pe ele. Dup? finalizarea testelor, pentru prezentarea rezultatelor mai este nevoie de 48 pn? la 72 de ore. Ast?zi s-a discutat ?i despre locurile n care vor fi instalate indicatoarele pentru semnalizarea seismic?. Au fost f?cute calcule de trafic ?i pasajul aduce o economie de 40 de milioane n buzunarele bucure?tenilor. M? refer la benzin?, pneuri, timpi de parcurgere ntre pia?a Victorie ?i zona Drumul Taberei, Militari.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.