Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Perchzitii DNA la Drumuri si Poduri
Perchzitii DNA la Drumuri si Poduri
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 12 Decembrie 2014 13:13

ciocan-justProcurorii de la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a efectuat 30 de perchezitii in Bucuresti si in alte sase judete la institutii cum ar fi CNADNR, la Directia de Drumuri si Poduri si la diverse alte institutii. In dosarul DNA sunt vizate mai multe prsoane care ar fi comis fapte de coruptie in perioada 2008 2014.

 

Intr-un comunicat de presa transmis saptamana trecuta de Directia Nationala Anticoruptie se relata despre cercetarile din cauza penala ce vizeaza: "suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, comise in perioada 2008-2014".

Perchezitiile au avut loc la 30 de adrese din: Bucuresti si  judetele Ilfov, Suceava, Iasi, Cluj, Dolj si Brasov. Sase din acestea sunt institutii publice in timp ce restul sunt sediile unor societati comerciale sau domiciile unor persoane anchetate.

Institutiile publice unde s-au efectuat perchezitii sunt: Compania Nationala de Autostrazi si Durmuri Nationale din Romania (CNADNR) si Directiile de Drumrui si Poduri din mai multe judete, astfel a fost declarat in surse judiciare.

Procurorii responsabili de aceste cazuri au fost sprijiniti de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.