Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Peste 1 milion de masini electrice in urmatorii 10-15 ani.
Peste 1 milion de masini electrice in urmatorii 10-15 ani.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 15 Iunie 2011 09:52

Peste 1 milion de masini electrice in urmatorii 15 ani.Conform presedintelui Saulo Spaolanse de la Schneider Electric Romania, o companie interesata in dezvoltarea infrastructurii necesare automobilelor electrice, in urmatorii 10-15 ani, vor circula pe strazile Romaniei peste 1 milion de automobile electrice.


    Renault Romania a semnat la inceputul lunii iunie acorduri cu Electrica, Siemens si Schneider Electric in legatura cu dezvoltarea infrastructurii necesare pentru implementarea automobilelor electrice in Romania din cadrul “Programului de Conectare a Vehiculelor Electrice – Partenerioat pentru o mobilitate u zero emisii”.

    Conform acestui parteneriat, compania de stat Electrica va oferi electricitatea necesara pentru incarcarea bateriilor automobilelor auto. Compania Schneider Electric vizeaza dezvoltarea cotei de piata. Nu in cele din urma, Renault se va ocupa de cea mai mare investitie.

    Schneider Electric este o companie franceza specializata in distributie electrica si automatizari industriale si automatizari pentru cladiri, dar si sisteme integrate pentru sectorul rezidential si alimentare cu energie la tensiuni medii si joase.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.