Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Peugeot creaza competitie Daciei Logan.
Peugeot creaza competitie Daciei Logan.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 29 Octombrie 2012 14:26

Peugeot 301 altenarnativa Dacia LoganFrancezii de la Peugeot vor lansa incepand de la data de 1 Noiembrie 2012 o noua berlina care cu siguranta va deveni un mare competitor al automobilului autohton de succes Dacia Logan.  Noul model Peugeot 301 va fi comercializat la un pret de pornire de 10.900 de Euro.


    Noua berlina Peugeot 301 va fi comercializata in Romania ca o alternativa pentru Dacia Logan incepand cu pretul de 10.900 de euro. Printre modelele care vor concura cu Logan-ul in aceasi categorie se afla si Renault Fluence, Chevrolet Cruze, Ford Focus Sedan, Skoda Rapid, Volkswagen Jetta si Seat Toledo.

    Pretul diferitelor variante ale berlinei Peugeot 301 va varia intre 10.900 si 14.700 de euro. In acest pret va fi inclus TVA dar nu vor fi incluse si optiunile aditionale. Astfel varianta de baza a modelului Peugeot 301 va rivaliza la pret cea mai scumpa varianta a Daciei Logan.

Despre Peugeot 301:

    Berlina va avea in dotare sistem ABS si ESP, 4 airbag-uri, Radio cu MP3 Player si USB, sistem de climatizare sau senzori de parcare.

    Peugeot 301 va fi o punte de trecere intre modelele Peugeot 206 Sedan si Peugeot 508 . Automobilul este asamblat in Spania, in localitatea Vigo, acesta fiind conceput ca un automobil de clasa medie pentru pietele auto din Europa Centrala si Est, Orientul Mijlociu, Africa si America de Sud.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.