Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Piata Auto din Europa in urmatorii 2 ani
Piata Auto din Europa in urmatorii 2 ani
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 08 Iulie 2013 14:42

Piata Auto RomaniaTendinta de scadere pe piata auto din Europa ar putea continua anul viitor si chiar pana in 2015, aceasta fiindca somajul este in crestere iar cererea de consum in scadere. Aceasta este parerea directroului general al Renault, Carlos Ghosn.

 

Directorul Renault a afirmat urmatoarele: "Cred ca 2014 si 2015 vor fi in cel mai bun caz ani stabili in Europa. Mai realist, am putea vedea o noua scadere, poate nu atat de puternica precum in anii precedenti. Nu sunt foarte optimist in privinta situatiei din Europa, pentru ca nu vad ce va declansa cresterea, mai ales in industriaauto".

Carlosn Ghosn este si cel responsabil de campania impreuna cu japonezii de la Nissan Motor. In aceasta campanie Renault detine o participatie de 43%. Acesta este de parere ca piata auto la nivel mondial va trece de la un record la altul fiind sustinuta de tarile cu economii emergente.
In luna mai a acestui an, vanzarile auto din Europa a scazut la miniumul din ultimii 20 de ani, aceasta datorita cotei somajului din luna aprilie de 12.2% din luna aprilie. Evident odata cu cresterea somajului a scazut si cererea de automobile noi.

Pe piata auto din Romania livrarile totale de autovehicule (autoturisme si vehicule comerciale) au scazut cu 18.6% in primele 5 luni ale acestui an fata de aceasi perioada a anului trecut, conform informatiilor emise de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.