Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Piata automobilelor second-hand in declin.
Piata automobilelor second-hand in declin.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 13 Aprilie 2011 11:07
Piata automobilelor second-hand Numarul de inmatriculari a automobilelor second-hand a atins in luna martie cel mai mic nivel din ultimii trei ani, la doar 5.196 unitati. Acest nivel este jumatate fata de aceasi perioada a anului trecut, conform datelor Directiei Regim Permise Conducere si Inmatricularel a Vehiculelor.

In luna martie a acestui an, numarul de inregistrari pe acesta piata a fost cu 50% comparativ cu luna martie din 2010, dar si decat luna februarie a acestui an. Directia Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a inregistrat o scadere cu 11% a inmatricularilor masinilor second hand in primele trei luni ale acestui an. In medie, un automobil second hand poate fi achizitionat la valoarea de 7.400 euro.

Numarul cel mai mic de inregistrari de automobile second hand a fost atins in luna februarie a anului 2007 cand inmatricularile au scazut pana putin peste 3000 de unitati. Numarul tranzactiilor cu automobile second hand din import a scazut in urma cresterii taxei de poluare. Anul trecut au fost inregistrate aproape 215.000 automobile second hand, nivel apropiat celui din 2009.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.