Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Podul peste Mures al autostrazii Arad-Timisoara aproape de finalizare.
Podul peste Mures al autostrazii Arad-Timisoara aproape de finalizare.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 12 Iulie 2011 10:42

Podul peste Mures, autostrada Arad-Timisoara.Operatiunile de constructie a podului peste Mures, care face parte din Autostrada Arad-Timisoara este aproape de finalizare. Conform ultimelor informatii, lucrarile au fost accelerate, acest tronson fiind posibil finalizat in urmatoarele sase luni.


    Autostrada Arad-Timisoara are o lungime totala de 32.2 km iar valoarea totala a proiectuluii este de 194 milioane de euro din care 65 de milioane fiind primiti de la bugetul de stat, 85 de milioane de euro de la Banca Europeana pentru Investitii si 44 de milioane de euro din fonduri comunitare.

    Aceasta autostrada este finalizata in doar doua treimi din total, lucru datorat verificarilor periodice si faptului ca constructorii sunt strict verificati. A fost anuntat ca se va pastra acest ritm al lucrarilor, iar autostrada va fi finalizata pana la sfarsitul anului.
 
    Eusebiu Pistru a declarat urmatoarele pentru presa locala din Arad: Am fost, din nou, pe ?antiere ca s? m? asigur c? lucr?rile evolueaz? conform programului stabilit ?i v? pot spune c? pe Arad-Timi?oara procentul de realizare a lucr?rilor este de 70% acum. Centura Aradului n regim de autostrad? este realizat? ?i ea n propor?ie de 55-58%.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.