Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Politia Rutiera supravegheaza soferii Bucuresteni
Politia Rutiera supravegheaza soferii Bucuresteni
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 05 August 2013 09:29

Actiuni Politia Rutiera in BucurestiLa sfarsitul saptamanii trecute Politia capitalei a supravegheat in trafic soferii bucuresteni din autovehicule neinscriptionate si motociclete. In urmea  acestor actiuni au fost retinute 8 permise de conducere si au fost amendati circa 71 de soferi.

 

Politia Rutiera din Bucuresti a efectuat saptamana trecuta mai multe actiuni prin echipe de politisti in autospeciale neinscriptionate si motociclete. Conform unui comunicat de presa acestea au avut urmatorul scop: "pentru a-i depista si sanctiona pe acei conducatori auto care respecta normele rutiere doar atunci cand observa echipajele inscriptionate ale politiei".

In total au fost sanctionati 71 de soferi  in valoare de 19.000 de lei, au fost retinute 8 permise de conducere cu posibilitatea de suspendare si a fost intocmit un dosar de cercetare penala. Reprezentantii Politiei Rutiere au afirmat ca astfel de actiuni vor mai avea loc in viitor.

Acestia au afirmat urmatoarele: "Intr-o mare proportie accidentul de circulatie este urmarea erorii umane cauzata de un anume tip de comportament la volan. Atitudini inadecvate duc de regula la nenorociri pe drumurile publice, care de cele mai multe ori nu sunt intamplatoare, pentru ca la volan si cu piciorul pe pedala de acceleratie, unii soferi isi descarca toate energiile negative acumulate".

Reprezentantii Brigazii Rutiere au afirmat cum au observat comportamentul in trafic al soferilor Bucuresteni care trec de pe o banda fara a se asigura sau care depasesc coloane intregi pentru a fi cu cateva zeci de metri mai in fata.

"Gresind azi, gresind maine, scade responsabilitatea si creste riscul de accident. Asa devenim involuntar agresivi in conducere, imprevizibili pentru ceilalti soferi si usor, usor ajungem pe nesimtite potentiali provocatori de accidente. Lipsa unui echipaj rutier in trafic nu trebuie sa conduca la ideea ca in acea zona exista un vid sanctionatoriu pentru soferii indisciplinati" au mai afirmat reprezentantii Politiei Rutiere.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.