Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Portiune inchisa pentru reparatii pe autostrada Orastie Sibiu
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 04 Septembrie 2015 12:13

reparatii-autostrada-a1-sibiu-orastieIncepand cu data de 7 Septembrie, ora 8:00 pe autostrada A1 intre localitatile Orastie si Sibiu se va restrictiona traficul rutier pentru a se efectua lucrari de reparatie. Mai precis portiunea blocata va fi intre nodul rutier Saliste (km 270+020) nodul rutier Cunta (km 292+455).

 

Conform informatiilor de la Companbia Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), instituirea acestei restrictii este necesara datorita reparatiilor necesare la km 275+650 al autostrazii (sau km 60+600 al proiectului).

Antreprenorul (constructorul autostrazii) este responsabil pentru remedierea defectelor aparute in perioada de executie si perioada de garantie (4 ani), conform prevederilor Contractului Proiectare si Executie Autostrada Orastie Sibiu, lot 3.

Defectiunile (crapatura) de la kilometrul 275+650 al autostrazii a fost cauzat de tasari structurale priciunite de executia corespunzatoare a lucrarilor si nu de alunecari de teren. Astfel au mentionat atat expertii tehnici ai constructorului cat si cei din partea beneficiarului.

Ruta Alternativa pe perioada lucrarilor:

In perioada in care circulatia va fi restrictionata pe A1 Orastie Sibiu traficul va fi redirectionat pe ruta alternativa: DN1 Saliste Cunta.

Perioada pe care traficul va fi restrictionat si redirectionat este de aproximativ o luna si jumatate. Perioada poate varia in functie de conditiile meteo.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.