Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Posibile proteste din partea sindicalistilor Dacia
Posibile proteste din partea sindicalistilor Dacia
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 11:43

Sindicat Dacia protesteaza taxa auto de mediuActiuni de protest ar putea fi organizate de catre sindicalistii de la Automobile Dacia impotriva noii variante a taxei auto. Actiunile impotriva “timbrului de mediu” vor fi organizate deoarece implementarea taxei ar putea duce la scaderea vanzarile de autoturisme noi.


    Scaderea vanzarilor de automobile noi in tara va avea implicit si consecinte negative asupra salariatilor din domeniul constructiilor auto. De aceea sindicalistii de la Dacia au solicitat Guvernului Romaniei sa analizeze cu atentie implicatiile implementarii taxei de mediu. Reprezentantii sindicatului au avut urmatoarele de declarat:

    Presedintele sindicatului Automobile Dacia Nicolae Pavelescu a declarat urmatoarele: "Nu ne este indiferent cum apare taxa de mediu. In conditiile in care vom vedea ca nu suntem reprezentati de actualii guvernanti, am votat in adunarea generala actiuni de protest, mitinguri si alte actiuni de protest la care vor participa mii de oameni, pentru ca nu ne este indiferent de ceea ce insemna Dacia pentru Romania si care este respectul guvernantilor pentru noi”.

    “Sindicatul Autoturisme Dacia considera ca aplicarea noii variante pentru taxa auto care se va numi «timbrul de mediu» va conduce la continuarea scaderii vanzarilor cu autoturisme noi si in anul 2013 si va avea consecinte negative pentru productia de autoturisme noi din Romania, asupra numarului locurilor de munca si a salariatilor care isi desfasoara activitatea in acest domeniu" a adaugat Nicolae Pavelescu.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.