Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Posibile vanzari record pentru masinile de lux.
Posibile vanzari record pentru masinile de lux.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 12 Octombrie 2011 10:48

Cresterea vanzarilor masinilor de lux.In ciuda crizei trecute recent, vanzarile automobilelor de lux au continuat sa creasca si in luna septembrie. In aceasta perioada a scazut si economia in cateva piete de importanta dar totusi managementul celor de la Daimler, Audi si BMW a fost impuslionat sa aspire la vanzari mari.


BMW, un nou record acest an.

    Producatorul german de automobile de lux, BMW a estimat ca isi va atinge target-ul de peste 1.6 milioane de unitei pentru vanzari in 2011 pentru marcile BMW, Mini si Rolly-Royce. Daca BMW va atinge aceasta tinta va reprezenta un nou record pentru compania germana. Ian Robertson, directorul de vanzari BMW a afirmat urmatoarele: "Am inregistrat un profit solid si am raportat inca o data vanzari record in septembrie".  Cu acest target, BMW vrea sa ramana deasupra competitiei reprezentata de Daimler si Audi.

    Vanzarile automobilelor marca BMW au crescut in luna septembrie cu 9.3% la 128.446 unitati iar in primele 9 luni ale acestui an vanzarile au crescut cu 15% , adica 1.02 milioane automobile fata de aceasi perioada a anului trecut.

Audi, crestere de 17%.

    Audi de asemenea a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 17% in luna septembrie fata de anul trecut si a atins cota de vanzari de 120.200 automobile. Una dintre pietele cele mai exigente este cea din China, aici vanzarile crescand cu 33% pana la 29.476 masini vandute. Primele noua luni a acestui an a adus companiei germane vanzari de 973.200 unitati si s-au vazut cresteri in vanzari chiar si pe pietele mai dificile din Marea Britanie si Spania care aplicau masuri de austeritate.

Damiler continua trendul.

    Grupul Daimler a continuat pe modelul celorlalt doi competitori de pe piata automobilelor de lux si a inregistrat o crestere de 2% luna trecuta cu 120.982 unitati si o crestere de 7.6% in primele 9 luni ale acestui an cu vanzari de pana la 919.288 unitati. Joachim Schmidt, seful de vanzari de la Mercedes Benz a afirmat urmatoarele: "Ne vom continua cresterea si in trimestrul patru, ceea ce inseamana ca suntem pe cale sa transformam anul 2011 in cel mai bun an din istoria companiei".


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.