Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Pretul noului Dacia Lodgy produs in Maroc.
Pretul noului Dacia Lodgy produs in Maroc.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 05 Decembrie 2011 12:22

Dacia Lodgy lansat anul viitor.Noul model Dacia de dimensiuni mici, menit sa devina urmatorul model economic produs de Dacia Renault. Acest nou model va fi lansat in premiera in luna martie a anului viitor urmand sa fie lansat comercial in luna aprilie.


    Directorul gamei Entry de la Renault, Eric Pasquier afirma ca acest model va avea un succes asemanator modelului Dacia Duster pentru care vanzarile au depasit toate previziunile producatorilor.  Acesta a afirmat astfel: A inceput productia de preserie, testam uzina. () Productia de serie va demara la sfarsitul lunii februarie, inceput de martie. () Vanzarile incep in aprilie.
 
    Conform informatiilor reprezentantilor Dacia Renault, modelul Dacia Lodgy va fi vandut la un pret de 13.000 de euro dar recent acestia au anuntat ca pretul de pornire pentru acest monovolum va incepe de la pretul de 10.000 euro.

    Primele modele Dacia Lodgy care vor intra in curand in productie sunt pe liniile de asamblare ale uzinei din Tanger, Maroc deja iar in cazul in care totul decurge in ritmul dorit, productia in masa va incepe din luna decembrie.

    Producatorul Dacia Renault a investit in total peste 1 miliard de euro in uzina de la Tanger. Aceasta uzina a fost creata din  mai multe motive, printre care si faptul ca uzina de la Mioveni nu mai avea capacitatea de a sustine toate liniile de productie dar si fiindca permite producerea masinilor la un cost mai mic, avand in vedere ca salariul mediu in uzina din Tanger este de 240 euro pe luna.

    Modelul Dacia Lodgy va fi echipat cu motorizarile modelului Duster, adica: 1.5 litri diesel cu capacitate de 90 si 110 CP si motorizarea pe benzina de 1.6 litri si 110 CP.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.