Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Primele probleme la Programul Rabla
Primele probleme la Programul Rabla
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 16 August 2012 10:00

RAbla 2012 a intampinat probleme.Partea a doua a Programului de Innoire a Parcului Auto „Rabla” a dat de primele sale probleme deja la doar o saptamana de la lansare.  Cozi uriase sunt prezente la Remat iar in unele judete proprietarii de autovehicule au plecat acasa fara tickete.

    In unele judete cum ar fi Prahova, Brasov sau Arges proprietarii de autovehiucle cu vechime peste 10 ani care doreau sa primeasca un tichet pe ele au asteptat  zile intregi, plecand acasa cu nimic in buzunar. De ce? Fiindca tichetele s-au consumat deja sau lipseau din start.

    Conform Ministrului Mediului, Rovana Plumb partea a doua a Programului Rabla 2012 va beneficia de un numar de 15.000 tichete cu posibilitatea de suplimentare. Aceasta a afirmat urmatoarele: ”Am identificat sume care nu reusisera inca sa fie platite de catre Guvernul Boc si alocate pentru constructii de parcuri la sate si am destinat aceste sume catre Programul Rabla care este un program care tine cont de cerintele de mediu, dar in acelasi timp ajuta la mentinerea locurilor de munca si ajuta si cetatenii pentru a-si putea cumpara un autovehicul”.

    ”De aceea am inceput distribuirea tichetelor in cadrul Programului Rabla intr-un numar de 15.000 in prima etapa” a mai afirmat Rovana Plumb, acasta precizand in continuare ca o suplimentare de 15.000 de tichete ar putea urma dupa rectificarea bugetara care va avea loc la sfarisutl lunii august.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.