Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Primele teste auto din lume pe Google Street View
Primele teste auto din lume pe Google Street View
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 06 Aprilie 2015 11:30

test-street-view-ACRIn curand s-ar putea sa vedem niste schimbari in felul in care se vor lua testele auto. Automobil Clubul Roman (ACR) lanseaza primele chestionare auto ce utilizeaza Google Street View la nivel mondial. Aceste teste vor avea imagini din street view insotite de intrebari din situatii comune intampinate de soferi.

 

Noile chestionare auto formulate de instructorii ACR care vor folosi imagini din Google Street View nu vor inlocui vechile chestionare ci doar le vor completa. Scopul acestei noi abordari este de a oferi situatii reale viitorilor soferi.

Astfel cei care vor da testele se vor identifica mai bine cu aceste situatii fiindca imaginile vor fi de pe strazile pe care acestia vor condue.

Chestionarele de pe pagina oficiala ACR www.streetviewtest.ro nu intentioneaza sa faca schimbari majore fata de testele traditionale. Astfel testele de pe platforma ACR vor pastra formatul intrebarilor, timpul de rezolbvare si numarul de intrebari.

Ideea de a folosi imagini din Google Street View a pornit de la faptul ca imaginile folosite in testele traditionale nu surprind realitatea cotidiana ci doar ofera situatii generice. Alin Drosu, directorul adjunct ACR a declarat urmatoarele: “Oricine descopera o neregula in trafic surprinsa pe Google Street View, o poate raporta direct pe site, iar instructorii ACR o vor transforma in intrebare si o vor include in teste”.

Automobil Clubul Roman este cel ce a infiintat prima scoala de soferi din Romania. Aceasta a avut loc in primavara anului 1910. Aceasta a fost numita “Scoala Oficiala de Conducatori de Automobile”. De atunci au trecut 105 de ani iar acum ACR vrea sa aduca inovatii in pregatirea viitorilor soferi cu ajutorul “Street View Test”.

ACR a intocmit si o petitie online pentru a include testul Street iew in  modalitatea oficiala de pregatire pentru testele auto.

 

>
 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.