Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Programarile RAR acum si Online
Programarile RAR acum si Online
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 04 Aprilie 2013 12:16

Programari online Registru auto romanCu ajutorul proiectului “Call Center National” programarile la Registrul Auto Roman pot fi facute sau anulate online. Pentru a te programa online la RAR trebuie parcurse 3 etape, completarea formularului, alegerea zilei si orei si obtinerea numarului de programare.


Despre Programul Call Center – National:

    Programul de call center faca parte dintr-o strategie de dezvoltare a Registrului Auto Roman cu scopul de a reconfigure modul in care clientii isi pot programa verificarile si activitatile la RAR prin situl oficial al institutiei.

    Conform sursei oficiale RAR unul dintre avantajele dobandite prin implementarea sistemului “Call Center - National” are in vedere incarcarea uniforma a reprezentantelor RAR si un acces rapid al clientului la operatorul RAR pentru efectuarea programarii.

    George Adrian Dinica, directorul RAR a declarat ca: "Din punctul de vedere al eficientei de timp este vorba despre reducerea de la o ora si jumatate la maximum 10 minute a timpului in care clientul reuseste sa apeleze Registrul Auto Roman si ulterior sa-si faca programarea. In prezent, cu actualul sistem, perioada in care apelul clientului catre RAR prezinta ocupat, este foarte lunga. Ii asiguram pe toti clientii nostri ca RAR va deveni un serviciu operativ prompt si eficient, dar si de faptul ca serviciile Regiei vor ramane la acelasi standard de calitate, astfel incat niciun autovehicul care va iesi de pe poarta RAR sa nu puna in pericol viata oamenilor".

    Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a declarat urmatoarele privitor la sistemul call center RAR: "E un sistem ce va fi implementat in urmatoarea perioada, astazi avem 11 operatori, dorim sa marim numarul cu inca 20 de operatori. Speram ca in cel mai scurt timp va fi apreciat acest serviciu prin reducerea timpilor de asteptare pentru serviciile prestate de RAR. E un pas spre organizarea tuturor serviciilor de control si siguranta a circulatiei din subordinea  Ministerului Transporturilor”.

Cum te programezi online?

    Pentru a te programa la Registrul Auto Roman prin intermediul sistemului Call Center – National trebuie sa parcurgi urmatoarele trei etape:

•    Completarea formularului cu date personale si despre masina;
•    Alegerea datei si orei preferate;
•    Obtinerea numarului de programare.

In etapa cu numarul 2, ziua preferata se alege dintr-un interval de 30 de zile calendaristice de la ziua curenta. Conform informatiilor RAR: "Programarea este efectuata cu succes atunci cand obtineti numarul de programare, care apare pe ultima pagina, impreuna cu data si intervalul orar programat. Notati cu grija numarul programarii trebuie notat cu grija, deoarece dupa el veti fi regasiti la data cand va veti prezenta pentru efectuarea activitatii. in lipsa acestui numar activitatea pentru care v-ati prezentat nu se va efectua".

Pentru a va programa dati click pe urmatoarea imagine:

Programari-RAR


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.