Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Rabla 2012 Primariile pot casa masini mai vechi de 5 ani.
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 29 August 2012 10:50

Primariile si institutiile publice la Rabla 2012.Conform unui act normtiv, nu demult publicat in Monitorul Oficial, primariile si institutiile publice vor avea dreptul de a casa autoturisme mai vechi de 5 ani prin intermediul Programului Rabla 2012 si de a beneficia de tichetele valorice.


Atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice regula principala pentru participarea la Programul de Innoire a Parului Auto 2012 era ca masinile casate sa fie mai vechi de 10 ani.

Ordinul ministerial publicat in Monitorul Oficial nr.603 in data de 23 August 2012 va modifica unele regulamente in casarea autovehiculelor detinute de unele persoane juridice. Astfel conform Ordinului Ministerului Mediului si Padurilor nr.2.691/2012 in legatura cu Modificarea Ghidului de Finantare a Programului de Stimulare a Innoirii Parcului Auto National unitatile administrativ-teritoriale (primariile) si institutiile publice pot casa automobile cu vechime mai mare de 5 ani.

Aceasta regula va fi aplicata totusi doar unitatilor administrativ teritoriale, subdiviziunilor teritoriale ale munincipiilor si institutiilor publice printre care si institutului de cercetare-dezvoltare. Pentru restul persoanelor juridice regulile de aplicare la Programul Rabla vor ramane neschimbate.

Tipurile de persoane juridice care pot aplica Programul Rabla 2012 si doresc casarea unui autovehicul cu vechime mai mare de 10 ani sunt urmatoarele:

    Organizatiile neguvernamentale;
    Unitatile sau institutiile de invatamant de stat sau private;
    Unitatile ce apartin culturilor religioase recunoscute in Romania;
    Operatorilor economici.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.