Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Rebrandingul a 5 dealeri sub numele Tiriac Auto.
Rebrandingul a 5 dealeri sub numele Tiriac Auto.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 17 Octombrie 2011 10:38

Tiriac AutoIn urma procesului de rebranding, Grupul Tiriac a decis ca toti dealerii marcilor Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Range Rover, Ford, Hyundai si Mitsubishi se vor redenumi sub numele Tiriac Auto. In acest proces de rebranding sunt implicati 5 dealeri.


    Urmatorii 5 dealeri ai marcilor precizate mai sus isi vor schimba numele in Tiriac Auto: Premium Auto Motors, distribuitor ai marcilor Jaguar, Landr Rover si Range Rover; M Car Distribution, dealer Mitsubishi, Casa Auto, dealer Mercedes Benz, Hyundai Motor si Romcar Motors. Tiriac Auto a dobandit dreptul de proprietate asupra activelor acestor dealeri prin absorbtie si are intentia de a reduce costurile administrative prin formarea unei structuri unice.

Declaractia reprezentantilor Tiriac Auto:

    Cristina Munteanu, directorul de comunicare al Tiriac Holdings a declarat urmatoarele: "Tiriac Auto nu inchide niciun dealer, ci reuneste toate activitatile, procesele si echipele sub un singur nume: Tiriac Auto. Practic, alinierea juridica este continuarea fireasca a alinierii operationale si imagologice pe care am comunicat-o recent. Interesul nostru este sa pastram organizatia sanatoasa financiar si competitiva din punct de vedere comercial. Toate eforturile noastre se orienteaza spre aceasta, iar fuziunea juridica a dealerilor nostri Tiriac Auto este un pas necesar si firesc. Nu se pune problema unei noi restructurari ci doar a comasarii activitatilor, echipelor si proceselor de lucru. Cu alte cuvinte, am reunit dealerii din Bucuresti intr-o singura companie: Tiriac Auto SRL".

    In urma acestui proces de rebranding, este asteptata o crestere a profitabilitatii si a portofoliului de clienti al Tiriac Auto. Din punct de vedere al concurentei, aceasta miscare nu are nici un impact fiindca toti dealerii fac parte din acelasi grup.

    Grupul Tiriac a fost infiintat in 1993 si are in componenta sa peste 40 de companii din diverse domenii.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.