Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Reduceri de mii de dolari la masinile electrice
Reduceri de mii de dolari la masinile electrice
Scris de Iacob Sergiu   
Miercuri, 07 August 2013 11:51

Chevrolet-VoltRecent, pe piata automobilelor electrice s-a simtit un val de reduceri . In unele cazuri reducerile la masinile electrice au ajuns la cote de mii de dolari. In luna August General Motors a redus pretul la Chevrolet Volt, fiind al 3-lea constructor care reduce preturile.


In viitor pretul masinilor electrice va fi mult mai accesibil iar daca vom avea si o intrastructura adecvata pentru incarcarea bateriilor cu siguranta vom vedea din ce in ce mai multe masini electrice prin orasele Romaniei.

Automobilul american Chevrolet Volt a fost ieftinit cu 5.000 de dolari, acum fiind comercializat la pretul de 35.000 de dolari cu o taxa de destinatie de 810 dolari inclus in pret.

O alta marca americana, Ford a redus anul acesta in luna Iulie pretul la modelul Focus EV cu 4.000 de dolari. Acesta poate fi achizitionat la pretul de 36.000 de dolari.

Chiar si japonezii, primii care au adus masinile electrice au inceput sa reduca preturile. Nissan Leaf este cu 6.400 de dolari mai ieftin din luna Ianuarie si poate fi gasit la pretul de 29.700 de dolari.

Odata cu reducerea pretului la automobilul Chevrolet Volt  2014 acesta a primit si cateva trasaturi noi. Acum poate fi gasit in culorile gri si maro metalizat si la interior va avea un volan imbracat in piele si sistem MyLink.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.