Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Renault Trucks Romania, spera la o crestere de 25% in 2011.
Renault Trucks Romania, spera la o crestere de 25% in 2011.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 15 Aprilie 2011 12:34
Renault-Trucks-Romania Directorul General al Renault Trucks Romania, Stefano Ciccone a anuntat o posibila crestere de 25% in acest an. Cota de piata a Renault Trucks Romania a fost anul trecut de 10%, iar anul acesta este posibila o crestere de 12%.

Acesta a declarat saptamana aceasta ca: “Cererea de vehicule comerciale este in urcare, o parte din pietele europene dau semne de revenire, Germania, Anglia. In urmatoarele luni vom vedea o crestere semnificativa si in Romania. Piata de vehicule comerciale ma astept sa creasca anul acesta cu circa 25% comparativ cu 2010. Flotele isi fac planuri de marire, transportul international de marfa se dezvolta”.

In 2010, au fost vandute 12.275 automobile comerciale in Romaniadin care 1.850 era automobile grele de peste 18 tone. Din acestea, Renault Trucks a vandut peste 270 de vehicule comercialse de peste 6 tone, anul acesta estimandu-se o crestere a vanzarilor cu 33%.

Directorul general al companiei a mai precizat ca : “Preturile la vehicule comerciale ar putea creste cu 10%, pentru a se reintoarce la valoarea din 2007-2008, insa desi au scazut rapid, va dura pana vor ajunge la valorile de dinainte de criza. Totusi, acum este momentul sa cumparam masini comerciale. Trendul este de crestere”.

Timp de patru zile, Renault Trucks Romania ofera pregatire pentru reducerea consumului de carburanti prin programul Optifuel in valoare de 1.500 de euro. Prin acest program, consumul de combustibil al unei flote de automobile ar putea scadea cu 15%. 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.