Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Revine Salonul Auto de la Bucuresti.
Revine Salonul Auto de la Bucuresti.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 29 Iulie 2011 10:19

Salonul Auto Bucuresti & AccesoriiDupa 10 ani de absenta, va fi din nou organizat Salonul Auto Bucuresti & Accesorii. Evenimentul va avea loc la Complexul Romaero Baneasa in perioada 5-9 octombrie 2011. Salonul Auto Bucuresti & Accesorii a avut loc ultima data in 2001.


    Salonul Auto Bucuresti a fost inlocuit in 2003 de Salonul International Auto Bucuresti, care avea loc odata la doi ani, ultima editie avand loc in octombrie 2007, in apropierea Aeroportului Otopeni. Ultimele doua editii, 2009 si 2011 au fost anulate.

    Organizatorii salonului au declarat urmatoarele: “Dupa perioada extrem de grea in care industria auto din intreaga lume a inregistrat scaderi semnificative in vanzari, iata ca incep sa apara semne de revigorare a acestei piete. Pe parcursul a 5 zile SAB&A 2011 va fi cel mai mare show-room de autovehicule si accesorii auto, pregatit sa primeasca peste 40.000 de vizitatori”.

    Salonul Auto Bucuresti va beneficia de un spatiu total de 12.000 mp in Pavilioanele 5, 6 si 7 si 6.000 mp in exterior. Vor fi puse la dispozitie si spatii pentru drive-test si demonstratii auto cat si spatii de parcare pentru 800 de locuri.

    La Salonul Auto Bucuresti & Accesorii vor fi prezentate nu numai autoturisme, ci si vehicule utilitare grele si usoare, biciclete, motociclete, piese si accesorii pentru autovehicule, sisteme de navigatie si audio si altele.
   


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.