Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Roman aduce pe piata doua noi camioane.
Roman aduce pe piata doua noi camioane.
Scris de Iacob Sergiu   
Joi, 28 Iulie 2011 11:03

Doua modele noi produse de Roman Brasov.Doua noi modele de vehicule grele cu capacitate de 32 de tone si 60 de tone sunt pregatite sa intre in productie pana la sfarsitul acestui an a declarat Carol Rugacs, directorul general al constructorului de camioane, Roman Brasov.


    Conform afirmatiilor directorului Carol Rugacs, noile modele vor fi adaptate pentru diferite tipuri de lucrari. Producatorul romanesc de vehicule grele a produs in primul semestru al acestui an 42 de vehicule, fata de cele 6 din aceasi perioada a anului trecut si a livrat 80 de vehicule grele in acest.

    Roman Brasov nu construieste doar camioane ci si autobuze, vehicule militare, tractoare, basculante de pana 25 de tone, autotractoare, betoniere, remorchere, autocamioane forestiere si vehicule pentru industria petroliera.

    Firma de constructii de vehicule grele, Roman Brasov a fost preluata in 2004 de omul de afaceri Ioan Neculaie care detine Prescon Group, o societate cu mai multe firme in domeniul materialelor de constructii, transporturi rutiere si industria hoteliera. Anul trecut, Roman Brasov a inregistrat o cifra de afaceri de 33 milioane de lei.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.