Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Romanii prefera confort in timp ce europenii aleg siguranta.
Romanii prefera confort in timp ce europenii aleg siguranta.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 15 Iulie 2011 10:52

Romanii prefera confort iar europenii siguranta.Conform informatiilor importatorilor din Romania, majoritatea romanilor prefera sa cumpere o masina confortabila, echipata cu sisteme optionale in timp ce majoritatea cumparatorilor din celelate state europene prefera automobilele sigure si cu utilitate.


    Echipamente de climatizare, faruri cu xenon, asistenta la parcare si sisteme de sunet sofisticate, acestea sunt cateva din aspectele optionale care atrag clinetii romani. Sistemele de securitate rutiera sunt cele mai cautate aspecte la o masina in Europa. Automobilele cu emisii mici de dioxid de carbon sunt deasemenea preferate in celelalte state europene.

    Reprezentantul import al marcii Audi a declarat urmatoarele: "Principalele dotari optionale comandate de clientii romani sunt farurile cu xenon, vopsea metalizata, jante aliaj, volan multifunctional, scaune incalzite, tapiserie din piele, asistenta la parcare, instalatie de sunet cu cititor de MP3, etc. In tarile vestice sunt preferate masinile cu emisii de noxe reduse, siguranta si utilitate sporite".

    Constructorul de automobile Volkswagen a afirmat ca tarile vest europene prefera masini faca climatizare si sisteme audio performante, in schimb se opteaza pentru sisteme de navigatie si alte sisteme de siguranta.

    Sistemele optionale platite la achizitia unui automobil Honda pot ajunge pana la 200 de euro, in timp ce la masinile Skoda, Fiat si Alfa Romeo pot ajunge pana la 1000 de euro. In cazul marcilor Volkswagen si Seat, costul mediu pentru sisteme optionale pot ajunge pana la 10.000 ed euro.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.