Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Romanii si-ar putea repara masinile pe RCA-ul propriu
Romanii si-ar putea repara masinile pe RCA-ul propriu
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 26 Februarie 2010 10:18
masina-lovitaDesi in prezent in cazul unui accident auto persoana nevinovata isi repara masina pe RCA a vinovatului, comisiile din Parlament analizeaza o propunere in urma caruia fiecare implicat in accident isi va repara masina pe baza RCA-ului propriu, urmand ca ulterior, companiile de asigurari sa-si recupereze banii de la compania care il reprezinta pe cel vinovat de producerea accidentului.
Aceasta propunere ar revolutiona piata de asigurari auto din Romania, schimband radical felul in care proprietarii de autovehicule privesc incheierea politelor. Pana acum, acestia nu erau interesati deloc decat de pretul RCA-ului si nicidecum de timpul de raspuns al companiei in caz de accident sau de valoarea raspunderii. In cazul in care legea va fi pusa in aplicare, fiecare proprietar de autovehicule va incerca sa incheie polite cat mai avantajoase cu companii cat mai bune, avand in vedere ca de calitatea politei respective va depinde rapiditatea alocarii banilor necesari pentru reparatia propriei masini.
"Daca in schimb repara?ia ma?inii s-ar face pe RCA-ul propriu, ar exista un contact permanent ntre compania de asigurari si clientul sau, iar acesta ar sti n cazul unui accident dac? compania este un bun sau un rau-platnic in cazul unei despagubiri. Drept urmare, cu timpul, ar afla pe propriul buzunar dac? a fost indicat sau nu s? pl?teasc? cel mai mic pre? pe RCA", spune Catalin George Stroe, manager de vanzari la compania Asirom.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.