Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Rovinieta achizitionata prin internet sau mobil.
Rovinieta achizitionata prin internet sau mobil.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 29 Octombrie 2012 14:24

E Rovinieta, smartphoneTaxa de drum Rovinieta poate fi achizitionata prin de acum si prin intermediul internetului prin pagina e-rovinieta.ro sau cu ajutorul unei aplicatii pentru telefoanele mobile pe sisteme iOS, Android sau Windows Phone.


Astfel pe langa metoda traditionala de achizitie a taxei de drum romanii vor avea posibilitatea de a plati taxa fie de acasa prin internet la pagina www.e-rovinieta.ro fie pe drum cu ajutorul telefoanelor smart.

Radu Dinescu, secretarul UNTRR a declarat astfel: "Aplicatia este gratuita si poate fi folosita de orice terminal cu o conexiune la internet. Orice persoana fizica sau juridica poate utiliza aplicatiile de mobil pentru a genera comenzi de roviniete pentru un numar nelimitat de beneficiari sau de vehicule. Comenzile sunt plasate in functie de datele proprii, care, o data introduse, sunt inmagazinate spre a fi folosite cu usurinta pentru comenzi viitoare. Aplicatiile salveaza de asemenea si rovinietele emise, ajutand utilizatorul sa vada in permanenta statusul comenzii si sa poata face o evidenta si un management al rovinietelor: data incepere, validitate etc".


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.