Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> S-a prelungit termenul de utilizare a tichetelor Rabla.
S-a prelungit termenul de utilizare a tichetelor Rabla.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 14 Noiembrie 2011 11:35

Prelungirea programului Rabla cu 11 zile.In urma unei declaratii a Ministrului Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely s-a afirmat prelungirea termenlui de folosire a voucherelor programului Rabla 2011. Astfel, acestea pot fi folosite pana la data de 23 decembrie, cu 11 zile mai mult decat data stabilita anterior.


Declaratia Ministrului Mediului si Padurilor.

    Conform Ministrului Mediului si Padurilor, aceasta perioada va fi extinsa atat pentru proprietarii voucherelor care doresc sa achizitioneze atat masini cat si tractoare. Declaratia Ministrului Laszlo Borbely arata astfel: "Pana acum asa era: tichetele se eliberau de catre colectori pana la data de 21 noiembrie inclusiv, trebuia sa se utilizeze de catre proprietari pana la data de 23 noiembrie, deci sa se depuna la producator, si ultima cerere de decontare se depunea de catre producator pana la 25 noiembrie, urmand ca decontul sa se faca in 12 decembrie. In urma solicitarilor din partea proprietarilor de vouchere, am decis modificarea termenelor, in felul urmator: in continuare tichetele valorice se elibereaza de catre colectori pana la data de 21 noiembrie, utilizarea tichetelor se va face pana la data de 12 decembrie si ultima cerere de decontare din cadrul programului se poate depune pana la data de 15 decembrie, iar decontarea se va efectua pana la data de 23 decembrie".

    Laszlo Borbely a mai afirmat ca editia de anul viitor va incepe in luna februarie dupa ce vor fi anuntati producatorii care vor participa. Aceasta este declaratia oficiala a Ministrului: "Anul viitor cam prin februarie repornim. Deci nu se opreste programul Rabla, va fi, probabil, cam in aceleasi conditii si anul viitor. Anul acesta vor fi cam 120.000 de masini predate. Anul trecut au fost 190.000. Programul Rabla pentru tractoare a pornit numai acum in septembrie, pentru ca am avut o disputa cu Uniunea Europeana, sunt, deocamdata, 75 de cereri si va reporni si pentru tractoare, pentru ca exista un interes, in februarie".


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.