Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Scade interesul romanilor pentru masini mici.
Scade interesul romanilor pentru masini mici.
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 01 Aprilie 2011 10:49
Automobile_Mici De la inceputul anului, automobilele de clasa A si B mai ieftine au inregistrat o scadere a vanzarilor in comparatie cu aceasi perioada a anului 2010, celelalte modele mentinand un nivel constant sau chiar ridicat.


Vanzarile automobilelor subcompacte noi, au inregistrat scaderi in vanzari, fiind singurele modele care au inregistrat scaderi, conform unui studiu initiat de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania. Automobilele de clasa A au inregistrat o scadere de 15,3% comparativ cu aceasi perioada a anului trecut, iar modelele de clasa B o scadere de 8,3%. Aceste scaderi sunt si mai mari daca se ia in calcul si scaderea vanzarilor din gamele Dacia Sandero si Logan care au inregistrat scaderi de 5% si 20%.

In cazul celorlalte clase de automobile, vanzarile au crescut, segmentul compact crescand cu 11,4% in vanzari si monovolume pana la 114%. Piata auto a Romaniei se afla intr-o crestere acum, atingand o crstere de 7,9% in comparatie cu aceasi perioad a anului trecut.

 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.