Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Scade succesul marcii Mercedes-Benz in Vestul Europei.
Scade succesul marcii Mercedes-Benz in Vestul Europei.
Scris de Iacob Sergiu   
Luni, 31 Octombrie 2011 11:09

Scaderea vanzarilor Mercedes-Benz in occident.In al treilea trimestru al acestui an, profitul net al grupului german Daimler a scazut cu 16% datorita problemelor ecomice care au afectat vanzarile modelelor de lux Mercedes Benz in Occident, conform informatiilor Reuters.


    Vanzarile Daimler au urcat totusi in aceasta perioada cu 5% la 26.4 miliarde euro, doar ca profitul EBIT (inaite de deducerea dobanzilor si impozitelor) a scazut cu 19%, fiind sub asteptarile analistilor auto.

    In general, vanzarile automobilelor in general au scazut in Europa, mai putin in Germania, care este singura piata auto in crestere.  De asemenea, piata din China este o zona ce promite succes in viitor. In comunicatul Daimler a fost anuntat ca : "In Europa Occidentala nu exista indicii legate de vreo crestere semnificativa a vanzarilor, iar pe ansamblul acestui an grupul se asteapta la o scadere usoara".

    In trimestrul cu numarul trei al acestui an divizia de automobile Mercedes-Benz Cars a inregistrat o scadere de 2% a vanzarilor si o stagnare a vanzarilor in Germania. In aceasta perioada profitul EBIT al diviziei a scazut cu 15%.

    Totodata profitul net al grupului Daimler a crescut cu 20% in primele 9 luni ale acestui an, la 4.2 miliarde euro iar profitul EBIT a crescut cu 15%.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.