Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Se deschide autostrada Cernavoda Medgidia
Se deschide autostrada Cernavoda Medgidia
Scris de Iacob Sergiu   
Vineri, 13 Iulie 2012 10:01

Autostrada soarelui cernavoda - medgidiaPe data de 19 iulie a acestui an autostrada Cernavoda Medgidia va fi data in folosinta pe un singur sens, astfel completand Autostrada Soarelui Bucuresti Constanta. CNADNR a anuntat ca deschiderea autostrazii va avea loc in data de 19 Iulie 2012 la ora 11:00.


Autostrada Bucuresti Constanta:

    Ministrul Transporturilor Ovidiu Silaghi a afirmat urmatoarele: "In 20 iulie, pe sectorul Medgidia - Cernavoda se da drumul in regim de drum national, cu indicatoare de drum national, cu restrictiile de drum national, tocmai pentru a facilita accesul turistilor la mare. Circulatia in regim de autostrada va incepe din luna noimebrie pe ambele sensuri de mers iar lucrarile vor fi finalizate in ianuarie 2013.

    De asemena a mai precizat ca: Se va circula cu maxim 80 de kilometri la ora, pe o singura cale, pe doua benzi, o banda pe fiecare sens. De la Medgidia la Constanta, inclusiv Centura municipiului Constanta, va fi in regim de autostrada, cu toate segmentarile, cu masurile pentru siguranta circulatiei, se va circula cu 130 de kilometri pe ora. Consideram ca este foarte util sa asiguram accesul turistilor la mare, vedeti ce se intampla in fiecare sfarsit de saptamana si nu numai".

Avantajele deschiderii pe un singur sens:

    Avantajul principal dobandit odata cu deschiderea tronsonului Cernavoda Medgidia chiar si pe un singur sens va ajuta la decongestionarea traficului pe DN 22C E18, astfel drumul spre mare va putea fi parcurs intr-un timp mult mai scurt.

    Motivul principal pentru intarzierea constructiilor pe tronsonul Cernavoda Medgidia s-a datorat rezilierii contractului cu constructorul francez Colas care in mod repetat a refuzat sa isi execute datoriile contractuale invocand diverse motive pentru intarzieri.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.