Joomla Slide Menu by DART Creations
Prima Pagina >> Noutati >> Se deschide circulatia pe Autostrada Soarelui.
Se deschide circulatia pe Autostrada Soarelui.
Scris de Iacob Sergiu   
Marţi, 26 Iulie 2011 10:56

Autostada Soarelui accesibila de saptamana viitoare.De vineri, cei care se indreapta spre litoralul Marii Negre vor avea acces liber pe Autostrada Soarelui, cu cate o banda pe fiecare sens pe o lungime de 21 de km, astfel cei care merg la mare vor putea evita aglomeratia din Constanta.


    Incepand cu intersectia autostrazii cu DN3 in zona localitatii Basarabi, continuand pana la nodul rutier cu varianta de ocolire a orasului Constanta pana la intersectia cu DN39 spre Mangalia. Vineri, 29 iulie se vor deschide 21 de kilometri din aceasta autostrada conform anuntului de luna trecuta a Ministrului Transporturilor Anca Boagiu.

    Odata cu vizita din urma cu doua saptamani a Ministrului Transporturior pe santierul autostazii, a anuntat ca si alte portiuni vor fi accesibile pana in septembrie. Anca Boagiu a afirmat ca vor fi accesibile ''o cale a tronsonului de la Medgidia la Constan?a ?i sec?iunea ntre intersec?ia de la Valea Dacilor ?i DN3''  iar pana in 2012 se va putea circula pe ruta Bucuresti-Constanta pe intreaga autostrada mai putin tronsonul Cernavoda-Medgidia. Aceasta portiune va fi amanata datorita preturilor uriase cerute de constructor.


 

Inregistrare

Atentie: In campul "Utilizator" nu se accepta spatii.